Skip to content

Turkse supermarkt Eindhoven

Turkse supermarkt Eindhoven

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van een Turkse supermarkt in Eindhoven? Kom dan naar Yasar Supermarkt XL. We hebben een groot assortiment aan Turkse producten en ingrediënten van andere nationaliteiten. We hebben iedere dag vers brood, vers vlees en ons fruit en onze groenten zijn ook altijd vers. Bij ons profiteer je van verse boodschappen voor een aantrekkelijke prijs en scherpe aanbiedingen. Je grijpt ook zelden mis in ons grote assortiment en met onze grote voorraad. Kom dus langs bij Yasar Supermarkt XL, dé Turkse supermarkt van Eindhoven, als je goedkoop en makkelijk boodschappen wilt doen.

Goedkoop en minder onnodige verpakking

Yasar Supermarkt XL heeft een groot aanbod aan vers vlees, bereid door de slager die in de Turkse supermarkt in Eindhoven aanwezig is. De Turkse slager in Eindhoven heeft een grote variatie aan halal vlees en ook meer soorten vlees dan een gewone slager, zoals meer orgaanvlees. Zoveel mogelijk delen van de geslachte dieren worden gebruikt, wat het vlees bij Yasar Supermarkt XL goedkoper en milieuvriendelijker maakt. Als Turkse supermarkt in Eindhoven zijn we ook milieuvriendelijker door het gebrek aan onnodige verpakking bij onze verse producten zoals vlees en groente en fruit. Door het gebrek aan kleinverpakkingen hebben we ook minder personeel nodig om de vakken te vullen, zo kunnen we een aantrekkelijke prijs aanbieden op onze verse en andere producten.

Turkse supermarkt in Eindhoven voor verse producten

Bij Yasar Supermarkt XL hebben we een groot aanbod aan verse groente en fruit die gegarandeerd altijd vers zijn. Verder hebben we als Turkse supermarkt in Eindhoven ook iedere dag opnieuw vers vlees en vers brood. Bij ons geniet je dus iedere dag dat je boodschappen doet van een groot aanbod in de versafdeling. Verder hebben we ook nog een groot assortiment in ingrediënten voor veel verschillende cuisines. Als Turkse winkel in Eindhoven hebben we een uitgebreid assortiment aan Turkse ingrediënten. Maar we hebben ook producten die in de Aziatische, Arabische, Zuid-Amerikaanse en Hindoestaanse keuken gebruikt worden. Bij ons grijp je dus zelden mis.

Turkse supermarkt Eindhoven

Zes dagen per week open

Als je wilt profiteren van goedkope en verse boodschappen, kom je naar Yasar Supermarkt XL, dé Turkse supermarkt van Eindhoven. We hebben regelmatig ook scherpe aanbiedingen, die je niet misloopt door onze grote voorraad. We zijn zes dagen in de week geopend dus je kunt bijna iedere dag profiteren van goedkopen en verse producten. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.