Skip to content

Turkse winkel Eindhoven

Turkse winkel Eindhoven

Voor iedere dag vers brood, vlees en andere versproducten, kom je naar Yasar Supermarkt XL. We zijn een Turkse winkel in Eindhoven met veel goedkope en verse groenten, fruit, vlees, brood en andere producten. Je vindt hier alles voor een Turkse maaltijd bij elkaar en voor producten van andere nationaliteiten kun je ook bij ons terecht. Zo kun je bijna altijd alles vinden wat je nodig hebt en profiteer je van scherpe aanbiedingen. Vanwege het grote assortiment van Yasar Supermarkt XL heb je alles wat je nodig hebt bij elkaar in één Turkse winkel in Eindhoven.

Iedere dag vers vlees en brood

Het vlees en het brood bij Yasar Supermarkt XL zijn iedere dag opnieuw vers. We hebben in onze winkel een Turkse slager in Eindhoven, die een ruim aanbod aan halal vlees heeft. De slager in onze Turkse winkel in Eindhoven heeft iedere dag vers vlees, zodat je altijd de beste kwaliteit vlees krijgt. Niet alleen koop je bij ons halal vlees dat steviger van textuur is, maar ook goedkoper vlees dan bij een gewone supermarkt. Dit komt deels doordat er bij ons een grotere variatie aan vlees beschikbaar is. We gebruiken meer delen van een geslacht dier dan menig andere slager. Denk bijvoorbeeld aan orgaanvlees. De slager in onze Turkse winkel in Eindhoven kan ook gehakt voor je mengen en bijvoorbeeld een specifiek stukje vlees afsnijden.

Producten van verschillende nationaliteiten

Je profiteert bij ons ook van vers groente en fruit dat niet onnodig verpakt wordt. Hierdoor kun je zelf je appels uitzoeken, maar is het kopen van groente en fruit bij een Turkse supermarkt in Eindhoven ook milieuvriendelijker. Het gebrek aan onnodige verpakking maakt onze producten ook goedkoper dan die in een gewone supermarkt. Dit komt ook doordat we als Turkse winkel in Eindhoven minder personeelsleden nodig hebben die de schappen vullen. De schappen bij Yasar Supermarkt XL zijn gevuld met een brede selectie van ingrediënten uit de Turkse keuken. Maar we hebben ook veel ingrediënten van andere nationaliteiten zoals producten uit de Hindoestaanse, Zuid-Amerikaanse, Arabische en Aziatische keuken.

Turkse winkel Eindhoven

Alles in één Turkse winkel in Eindhoven

Voor een groot en divers assortiment kom je naar Yasar Supermarkt XL. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en veel verse producten van goede kwaliteit. Door ons grote assortiment heb je alles wat je nodig hebt in één Turkse winkel in Eindhoven. We zijn zes dagen per week open. Dus kom gerust langs in de winkel of neem contact op als je vragen hebt.